Gruppetimer

Hos oss har vi et bredt gruppetimetilbud og en godt variert timeplan. Her er det fokus på effektive treningsformer basert på en enkel treningsfilosofi. Her blir du en del av et sosialt og inkluderende treningsmiljø som hele tiden pusher hverandre gjennom treningsøktene. 

Styrketrening

Styrketrening med vektstang og manualer m.m. Her er det meningen at vi skal få tatt oss helt ut, men jobber med større belastning og lavere tempo. Timen passer for alle.

Spinning

Vi tilbyr en rekke sykkeltimer med ulik lengde og intensitet. Her forbedres kondisjonen, og avhengig av hvilken type time du velger vil også mentalbarrieren din utfordres. Vi tilbyr også restitusjonstimer på sykkel, for å kvitte seg med melkesyre som har hopet seg opp i systemet gjennom en tung treningsuke. Noe av det vi tilbyr av timer er f.eks Sykkel 45, Sykkel intervall 45, Sykkel 55, Sykkel intervall 55, Sykkel kortintervall 45, Sykkel/Stram opp 55 og Sykkel restitusjon 75.

Godt voksen 65+

Denne timen er beregnet på seniorer og de som av ulike årsaker ikke kan være med på andre timer. Tempoet er roligere og det er ekstra fokus på teknikk, kroppsholdning og balanse. Vi har også mye fokus på det psykiske og sosiale. Hver fredag etter timen samles vi over en kopp kaffe og en liten matbit.

Bootcamp

Bootcamp er en time for deg som ønsker å trene både styrke og kondisjon. På denne timen sørger vi for at du får trent hele kroppen fra topp til tå. Vi starter som regel alltid med en styrkedel hvor vi har fokus på tyngre vekter fremfor tempo. Etterfulgt av en utholdenhetsdel hvor vi øker intensiteten og benytter oss av enkle øvelser. Ingen bootcamp`s er like og her får du prøvd det meste vi har av treningsutstyr.

Tabata

​Tabata er en høyintensiv treningsform som brukes verden over av treningsentusiaster. Denne treningsformen baserer seg på korte intervaller med høy intensivitet. Flere eksperter sverger til denne treningsformen og mener at dette er den mest effektive måten å trene på. På denne timen bruker vi enkle øvelser som egner seg for høyt tempo og mange repetisjoner.

Pilates

Pilates er en treningsform for hele kroppen. Her rettes fokus mot balanseevne i vårt bevegelsesapparat. Man arbeider med kraft, fleksibilitet, holdning og kroppskontroll samtidig med bruk av riktige pusteteknikker. Fokus på kjernemuskulatur (core) slik at man oppnår bedre kroppskontroll.

Yin Yoga

Yin yoga er en rolig terapeutisk yogaform og gir derfor en god avspenning i en krevende hverdag. Noen av yin yoga stillinger holder vi over lengre tid (2-5 min) for å åpne og tøye bindevev og dyp muskulatur. Dette får deg til å gi slipp spenninger og få mer energi. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulatur. ​ Yoga gjør deg sterk og er trening for både kropp og sinn. Øvelsene utføres i langsomt tempo med ulik grad av strekk på muskulatur og bindevev med økt bevisstgjøring av ulike måter å puste på. Målet her er dyp avspennende effekt.

Høypuls

Effektiv og hard treningstime. Her kombineres enkle bevegelser og høy intensitet. Dette er timen for alle treningsglade sjeler som ikke liker for mye koreografi. Denne timen er perfekt for både herrer og damer som har trent litt tidligere.

TRX / Slyngetrening

På TRX-timen benyttes spesialdesignede slynger. Timen går ut på å gjennomføre øvelser med kroppsvekt og tyngdekraft som belastning for å styrke muskler i armer, ben og kjernemuskulatur. Passer for nybegynnere og trente.

Step / styrke

Kombinasjonstime der man benytter enkle trinn på stepkassen sammen med styrkeøvelser med stang. Timen er vanligvis delt inn slik at man kjører intervaller med annenhver sang på step og annenhver sang med styrkeøvelser. Dette er likevel en time som passer for de fleste, og er en super måte å kombinere både styrke og kondisjonstrening.

Stram opp

En enkel styrketime der man fokuserer på å trene alle muskelgrupper ved hjelp av øvelser der man i hovedsak benytter håndvekter, treningsstrikk og egen kroppsvekt. Timen er tilrettelagt for at deltakeren selv kan regulere hvor tung den skal være ut fra eget behov og mål med treningen.