Personlig trening

Hos oss tilbyr vi personlig trening der du får oppfølgning av utdannede personlige trenere med høy faglig kompetanse. Vi skreddersyr treningsprogrammer, kostholdsplaner og hjelper deg mot å nå dine mål!

5 klipp

Denne pakken passer for deg som ønsker en god start med treningen din. Du vil få en grundig oppfølgning og innføring i bruk av apparater. PT-en vil lage et treningsopplegg til hver time.

Pris per time: 595,-

10 klipp

Denne pakken passer for deg som ønsker en god start med treningen din. Du vil få en grundig oppfølgning og innføring i bruk av apparater. PT-en vil lage et treningsopplegg til hver time.

Pris per time: 595,-

20 klipp

Dette er en pakke med litt fler timer. Perfekt for deg som har større treningsmål, eller for deg som kanskje er mer erfaren og trenger flere økter i uken. Eller kanskje du har planer om å gå ned i vekt? Pakken inneholder god oppfølging av PT og treningsprogram.

 

Pris per time: 550,-

50 klipp

Dette er pakken for deg som ønsker å jobbe med en personlig trener over lengre tid. Perfekt for deg med mål om å øke i styrke eller vektnedgang. Denne pakkens antall timer gjør at du vil få en meget tett oppfølging av din PT hele veien til målet, uansett hva dette er. En slik pakke er en god investering for deg som har høye ambisjoner med treningen. Treningsprogram og jevnlig kroppsanalyse inkludert.

 

Pris per time: 550,-

Treningsprogram

For at du skal kunne få mest mulig utbytte av treningen din, så trengs det en plan. Med treningsprogram laget av våre personlige trener vil du få dette tilpasset deg og dine treningsmål. Før du kan få et tilpasset treningsprogram trengs det en konsultasjonstime med PT der dere finner ut hvordan ditt program burde bygges opp. Ta kontakt med en av våre personlige trenere for å avtale en konsultasjonstime. Konsultasjonstimen er gratis ved forpliktelse til kjøp av program.

 

Pris fra: 699,-

Kostholdsprogram

Kostholdet er minst like viktig som treningen. Et riktig kosthold er en avgjørende faktor for at du vil kunne oppnå de treningsmålene du setter deg. Våre personlige trenere setter opp en kostholdsplan etter dine behov. Ta kontakt med en av våre PT-er for en konsultasjon der dere sammen finner ut av de elementene som trengs, slik at din personlige trener kan sette opp din kostholdsplan.

Pris fra: 1200,-

Delbetaling

Vi vet at økonomien kan være en stopper for hvorfor du ikke velger å benytte deg av en personlig trener. Derfor har vi innført gunstige betalingsløsninger der du kan dele opp betalingen for din pakke i opptil 12 måneder. For pakkene med 5, 10 og 20 klipp kan du dele opp betalingen på 3 eller 6 måneder. Pakken på 50 klipp kan deles på hele ett år. (månedlige trekk). Du kan selv velge summen pr. faktura slik at du kan styre dette fra når det er best for deg. Kontakt oss for mer informasjon.

Online coaching fra 549 kr/mnd

Vi tilbyr online coching. Her vil du få skreddersydd treningsprogram og/eller kostholdsprogram tilpasset deg!  Med online coaching får du tilgang til chat med coach og blir ukentlig fulgt opp, men du trener og logger alt selv. Dette passer for deg som ønsker å trene når og hvor du vil, men trenger noen som følger deg opp. Målsetning setter du, men det er for deg som: 

  • Føler du har stagnert på trening
  • Du oppnår ikke de resultatene du er ute etter
  • Du skal i gang med trening, men vet ikke hvordan
  • Du trenger hjelp til å holde treningen i gang
  • Du ønsker å blir sterkere 
  • Du ønsker å gå ned i vekt
  • Du ønsker en livsstilsendring 
 

 Du trenger ikke være medlem på senteret for å benytte deg av denne tjenesten! Ta kontakt med siri@ arnatreningssenter.no for å komme i gang i dag!