Våre gruppetimer

Basisball

Basisball er trening med medisinball. Her utføres og kombineres øvelser både med og uten bruk av ball og består av tre konsept, CenterCore, RAW og Athletic. Konseptet er nytt på senteret f.o.m. august 2019.

Gjennom Basisball bygger man et solid treningsfundament. Et allsidig treningsfokus som ivaretar en helhetlig treningspåvirkning. Treningen skal være din fysiske sikringskost og den skal holde deg skadefri. Basisball ivaretar alle aspekter for basistrening gjennom styrke, mobilitet, kjerne, kondisjon og balanse.

Baby Bootcamp 55

Baby Bootcamp inneholder kondisjons- og styrketrening spesielt tilpasset deg som er gravid eller nybakt foreldre. Instruktøren vil underveis i timen gi deg alternative øvelser så du kan tilpasse treningen til eget nivå. I løpet av timen vil du ha mulighet til å bruke barnet ditt som vekt – et samarbeid som har vist seg å være morsomt for både barn og foreldre.

Sirkeltrening 45/55

Kondisjons- og styrketrening med enkle basisøvelser. Timen er Crossfit inspirert, og alle kan delta uansett form! Det er en tøff time, men du styrer selv intensiteten. Det stilles ingen krav til takt eller rytme. Timen er ikke lik fra gang til gang så her får du også stor variasjon i øvelsene.

Stram opp

Styrketrening med strikk, manualer og egen kroppsvekt. Passer nybegynnere og trente.

Styrke 55

Styrketrening med vektstang. På denne timen arbeider vi med stang og vekter. Her er det meningen at vi skal få tatt oss helt ut. Vi jobber mye med vekter (ca. 8-12 repetisjoner). Passer for både damer og herrer.

Trx / Slyngetrening 45

På TRX-timen benyttes spesialdesignede slynger. Timen går ut på å gjennomføre øvelser med kroppsvekt og tyngdekraft som belastning for å styrke muskler i armer, ben og kjernemuskulatur. Passer for nybegynnere og trente.

Arna Run 40

En ren intervalltime på tredemølle hvor vi jobber i 30 min i intervallform. Lengden på intervallene vil variere mellom 30 sekunder og 4 minutter. Dette er en rød høyintensitetstime hvor man får en utfordring! Møt ferdig oppvarmet ved tredemøllene når timen starter.

Høy puls 55

Effektiv og hard treningstime. Her kombineres enkle bevegelser og høy intensitet. Dette er timen for alle treningsglade sjeler som ikke liker for mye koreografi. Denne timen er perfekt for både herrer og damer som har trent litt tidligere.

Step / Styrke 55

Kombinasjonstime der man benytter enkle trinn på stepkassen sammen med styrkeøvelser med stang. Timen er vanligvis delt inn slik at man kjører intervaller med annenhver sang på step og annenhver sang med styrkeøvelser. Dette er likevel en time som passer for de fleste, og er en super måte å kombinere både styrke og kondisjonstrening.

Zumba 55

Dans deg i form! Zumba er en effektiv og populær treningsform som har tatt verden med storm. Her får du enkle steg og latinske rytmer. Passer for nybegynnere og øvde.

Yin Yoga

Yin yoga er en rolig terapeutisk yogaform og gir derfor en god avspenning i en krevende hverdag. Noen av yin yoga stillinger holder vi over lengre tid (2-5 min) for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette får deg til å gi slipp spenninger og få mer energi. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulatur.

Yoga gjør deg sterk og er trening for både kropp og sinn. Øvelsene utføres i langsomt tempo med ulik grad av strekk på muskulaturen og bevisstgjøring av ulike måter å puste på. Dyp avspennende effekt er målet.

Yoga Flow

YogaFlow er en dynamisk yogaform, hvor posisjonene utøves i en flyt bundet sammen av pusten. Kombinasjonen av tradisjonelle yogaøvelser, og nyere øvelser gir et godt grunnlag for denne timen. Du får trent opp balanse, konsentrasjon, koordinasjon og smidighet. Yoga kan være en mental avkobling fra en stresset hverdag, som igjen kan gi masse energi.

Senior

Denne timen er beregnet på seniorer og de som av ulike årsaker ikke kan være med på andre timer. Tempoet er roligere og det er ekstra fokus på teknikk, kroppsholdning og balanse. Vi har også mye fokus på det psykiske og sosiale. Etter timen samles vi over en kopp kaffe og en liten matbit.

Teens

Dette er en time for ungdom fra 12-15 år. Her gjør vi mye forskjellig aktiviteter, blant annet dans, styrketrening, sykkel etc. Timene er fordelt mellom Arna Treningssenter og Gymnastikkbruket, og går fra mandag til torsdag.

Sykkel Restitusjon 75

Sykkeltime med 75 minutters varighet. Moderat intensitet og lengre utholdenhetsdel. Perfekt restitusjonstime!

Sykkel 45

Kondisjonstime på sykkel. Passer for alle, men tilpasset nybegynnere. Timen varer 45 min.

Sykkel Intervall 45

Intervalltrening for nybegynnere. 45 minutter med effektivkondisjonstrening. Denne timen er med pulssystem Virtual Sport (VS).

Sykkel / Stram opp 55

Her starter vi med kondisjonstrening på sykkel før vi avslutter timen med en styrketrening med frivekter! Perfekt kombinasjon av kondisjonstrening og styrketrening! Denne timer passer for alle.

Sykkel 55

Sykkeltime for videregående, her er intensiteten medium til høy.

Sykkel Intervall 55

Effektiv form for høy intensitet intervall trening. 55 minutter med tøff kondisjonstrening.

Sykkel Kortintervall 45

Tøff intervalltime på sykkel. Effektiv form for høy intensitet intervall trening. Varighet på timen er 45 minutter.