Personlig trening

PT - 5 Klipp

Denne pakken passer for deg som ønsker en god start med treningen din. Du vil få en grundig oppfølgning og innføring i bruk av apparater. PT-en vil lage et treningsopplegg til hver time.

Pris: 2979,-

PT - 10 Klipp

Dette er pakken perfekt for deg som sitter inne med litt større treningsmål. Her vil du få tett oppfølging av din personlige trener gjennom treningsøktene. Pakken er inkludert treningsprogram skrevet av din PT. 

Pris: 5950,-

PT - 20 Klipp

Dette er en pakke med litt fler timer. Perfekt for deg som har større treningsmål, eller for deg som kanskje er mer erfaren og trenger flere økter i uken. Eller kanskje du har planer om å gå ned i vekt? Pakken inneholder god oppfølging av PT, treningsprogram, men også et tilpasset kostholdsprogram.

Pris: 11.000,-

PT - 50 Klipp

Dette er pakken for deg som ønsker å jobbe med en personlig trener over lengre tid. Perfekt for deg med mål om å øke i styrke eller vektnedgang. Denne pakkens antall timer gjør at du vil få en meget tett oppfølging av din PT hele veien til målet, uansett hva dette er. En slik pakke er en god investering for deg som har høye ambisjoner med treningen. Spar inntil 6000,- ved denne pakken. Treningsprogram og jevnlig kroppsanalyse inkludert.

Pris: 23.750,-

Delbetaling - Vi tilbyr gunstige betalingsalternativer.

Vi vet at økonomien kan være en stopper for hvorfor du ikke velger å benytte deg av en personlig trener. Derfor har vi innført gunstige betalingsløsninger der du kan dele opp betalingen for din pakke i opptil 12 måneder. For pakkene med 5, 10 og 20 klipp kan du dele opp betalingen på 3 eller 6 måneder. Pakken på 50 klipp kan deles på hele ett år. (månedlige trekk). Du kan selv velge summen pr. faktura slik at du kan styre dette fra når det er best for deg. Kontakt oss for mer informasjon.

Kostholdsprogram

Kostholdet er minst like viktig som treningen. Et riktig kosthold er en avgjørende faktor for at du vil kunne oppnå de treningsmålene du setter deg. Våre personlige trenere setter opp en kostholdsplan etter dine behov. Ta kontakt med en av våre PT-er for en konsultasjon der dere sammen finner ut av de elementene som trengs, slik at din personlige trener kan sette opp din kostholdsplan.

Fra:  799,-

Treningsprogram

For at du skal kunne få mest mulig utbytte av treningen din, så trengs det en plan. Med treningsprogram laget av våre personlige trener vil du få dette tilpasset deg og dine treningsmål. Før du kan få et tilpasset treningsprogram trengs det en konsultasjonstime med PT der dere finner ut hvordan ditt program burde bygges opp. Ta kontakt med en av våre personlige trenere for å avtale en konsultasjonstime. Konsultasjonstimen er gratis ved forpliktelse til kjøp av program.

Fra:  595,-