Personvernerklæring

PERSONVERNERKLÆRING FOR ARNA TRENINGSSENTER

Sist endret: 27.05.2020

Denne personvernerklæringen gjelder for www.arnatreningssenter.no (Arna Treningssenter v/Helseprodusenten AS) Personvernerklæringen forklarer deg hvordan vi samler inn og benytter bestemte personopplysninger, og følger kravene i EU direktiv 95/46/EF (personvernforordningen) General Data Protection Regulation, heretter kalt GDPR. I EØS-komiteen 6. juli 2018 ble EUs personvernforordning GDPR tatt inn i EØS-avtalen.

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for personopplysningene www.arnatreningssenter.no behandler, er den ansvarlige behandler i saken. Det er resepsjonisten som svarer på innkommende eposter knyttet til medlemskap, faktura og andre spørsmål. Ved enkelte henvendelser blir denne videresendt til ledelsen for behandling.

Formålet med informasjonen som behandles

Formålet med informasjon som behandles hos www.arnatreningssenter.no er: 

- Etablering av kundeforhold.

- Sakshåndtering

Behandlingsgrunnlag

Det er frivillig å oppgi informasjonen vi spør om. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene vi etterspør, kan dette forhindre oss i å gi deg tjenesten du ønsker å bestille eller få hjelp med.

Kontaktskjemaer/innmelding

Ved å fylle ut kontakt-skjemaet på vår hjemmeside vil vi lagre følgende informasjon: 

- Fornavn

- Etternavn

- Telefonnummer

- Epostadresse

- Adresse (ved innmelding)

- Fødselsdato (ved innmelding)

- Kontonummer for avtalegiro, ved eget ønske (ved innmelding)

Hensikten med kontaktskjema er at du som kunde skal oppnå kontakt med resepsjonen vedrørende spørsmål eller annet du trenger bistand med.

For andre henvendelser ber vi deg kontakte senterledelsen.

Informasjonen du oppgir ved å fylle ut skjemaet lagres opp til 3 år.

Dine opplysninger deles ikke med andre enn aktuell kundebehandler. Informasjon oppgitt ved innmelding lagres i egen database/medlemsbase (Xakt medlem) levert av Sodvin systemer.

Informasjonskapsler

Ved å besøke våre nettsteder samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler (cookies) som lagres på din harddisk for å gi deg en bedre brukeropplevelse, optimalisere tjenestene og måle trafikken til sidene våre.

Vi benytter informasjonskapsler fra ulike tredjeparts leverandører:

Google Analytics

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

"Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering.  Du kan selv administrere bruken av informasjonskapsler."

Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Statistikk og analyse

Vi samler inn anonymisert brukerstatistikk via Google Analytics. Et analyseverktøy som benytter informasjonskapsler og som måler blant annet antall besøkende, hvilke sider som blir besøkt, hvor du kom fra, hvor lenge et besøk varer og om du besøkte sidene med en datamaskin eller smarttelefon.

Disse dataene samles kun inn i aggregert form. Det vil si i en form som gjør at informasjonen ikke kan knyttes direkte til deg som en identifisert person. De rammes derfor ikke av personopplysningloven.

Hvem deles opplysninger med

Dine opplysninger skal kun deles med den aktuelle kundebehandler for din henvendelse til Arna Treningssenter v/Helseprodusenten AS. Dersom det er nødvendig vil denne informasjonen også i enkelte tilfeller bli gitt videre til senterledelsen for videre vurdering.

Statistikk og analyse deles med Arna Webdesign

Statistikk og analyse gjennom "Google Analytics" deles med webutvikleren vår Arna Webdesign. Ingen personopplysninger deles med denne partneren, kun statistikk på antall besøkende, hvilke sider som blir besøkt, hvor du kom fra, hvor lenge et besøk varer og om du besøkte sidene med en datamaskin eller smarttelefon.

Dine rettigheter

Arna Treningssenter v/ Helseprodusenten AS følger norsk lovgivning for personvern og andre spørsmål knyttet til siden vår. Som bruker av nettsiden vår har du rett til å:

- Be om tilgang til opplysningene som er lagret om deg

- Be om retting av opplysninger som er uriktige om deg

- Be om sletting av opplysninger om deg

- Be om begrensning av behandling

- Protestere mot at opplysninger blir behandlet

- Be om utlevering av opplysninger til seg selv eller til andre (dataportabilitet)

- Trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling

- Klage til Datatilsynet i Norge (eller tilsvarende organ der den registrerte bor eller der regelbrudd har funnet sted) på behandling av personopplysninger

Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet dersom du mener www.arnatreningssenter.no ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

Kontaktinformasjon

Arna Treningssenter v/Helseprodusenten AS

Org nr. 992 436 581

Adresse: Arnatveitvegen 137, 5262 Arnatveit

Telefon resepsjon: +47 940 04 887

Epostadresse: post@arnatreningssenter.no