Personlig trener

Enten du er mosjonist, idrettsutøver, ung, gammel, erfaren eller uerfaren, sliter du kanskje med å komme i gang med treningen?

Du har kanskje trent noen år og trenger litt ny motivasjon? En Personlig Trener hjelper deg med akkurat dette!

Hva er en personlig trener?

En personlig trener er en faglig kompetent person som gir deg tett og individuell oppfølging, både med kosthold og trening. Din PT hjelper deg å nå de mål du setter deg på en morsom og effektivt måte.

I første møte kartlegges dine mål og ditt utgangspunkt, og ut i fra samtalen legger din personlige trener opp et skreddersydd treningsprogram. Din personlige trener er med deg under hele treningsøkten og hun/han hjelper med motivasjon og planlegging. Gjennom regelmessig testing vil din PT hele tiden ha kontroll over din treningstilstand og progresjon.

Våre personlige trenere er faglig dyktige, samtidig som de er flink på motivasjon og ønsker mer en noe annet at du skal nå dine mål!

PT Konsultasjon

Vi ønsker at du skal få mest mulig ut av din trening. Våre personlige trenere hjelper deg med å tilrettelegge trening som er hensiktsmessig for at du skal nå dine mål, de vil kunne komme med tips, råd og anbefalinger om kosthold, samt motivere deg til en sunnere livsstil. Under konsultasjonen vil du og din PT kartlegge hva som bør være veien videre for deg mot målet ditt, og sørger for at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen.

Hvorfor velge en personlig trener?

En personlig trener kan hjelpe deg med å bli sterkere, bygge muskler, redusere fettprosent, forbedre deg i din idrett, komme i generelt bedre fysisk form, oppnå bedre helse og bedre livskvalitet, oppnå bedre bevegelighet og funksjonalitet, rehabilitering og hjelp til opptrening etter sykdom eller skade.

Det kan også hende at du bare har lyst til å lære mer om kosthold og trening eller lære korrekt og effektiv løfteteknikk / utførelse av øvelser.