Bookinginstrukser av utetimer

Fra og med førstkommende mandag 4.5.2020, setter vi i gang med utendørs gruppetimer for våre medlemmer som fortsatt støtter oss i denne tiden. Vi ser oss nødt å starte i det små for å se hva som faktisk er behovet, men dersom det skulle være stor pågang så vil vi så klart øke tilbudet.

Vi åpner 15 juni!

Senteret åpner 15 juni etter myndighetenes plan om gjenåpning av landet. Vi gleder oss til å se dere igjen og setter uendelig stor pris på den lojaliteten dere har vist. Vi har de beste medlemmene!

Vi utvider med ny avdeling

Vår ambisjon er å kunne tilby det beste innen trening og gi våre medlemmer en rekke treningsfasiliteter og et bredt spekter av gruppetimer. I tillegg til en del vedlikehold og oppussing rundt i senteret, har vi nå bygget en ny avdeling tilrettelagt styrke og funksjonell trening. Samtidig gir dette våre personlige trenere muligheter for å disponere dette til PT-sone med sine kunder. Denne avdelingen åpner opp for utvidede muligheter for både egentrening og ikke minst økt gruppetimetilbud ved senteret.

Vi takker alle medlemmer!

Siden treningssenteret måtte stenge grunnet koronasituasjonen 12.mars har vi opplevd en sterk solidaritet blant medlemmene våre. Vi setter uendelig stor pris på alle våre medlemmer som er med og bidrar til at vi fortsatt kan tilby dere det beste treningssenteret i Arna – også etter koronapandemien.  Vi strekker oss langt for å kompensere til støttende medlemmer, men mer om hva denne kompensasjonen blir kan vi ikke si noe mer konkret om akkurat nå.

Utviklet lokalt av Arna Webdesign