Informasjon angående åpning mandag 15.juni - Viktig!

Arna Treningssenter åpner endelig dørene igjen 15. juni etter en lengre periode med stengt senter grunnet den nasjonale dugnaden mot korona. Vi har ved åpning høyt fokus på at det skal være trygt for deg som medlem å benytte treningssenteret og innfører gode rutiner ut fra de retningslinjene som er gitt.

 

Hvordan vil retningslinjene påvirke deg som medlem?

For at vi skal kunne åpne forsvarlig og holde den bemanningen som kreves vil dette dessverre gå noe ut over åpningstidene våre, men vi gjør vårt beste for at enhver skal finne et tidspunkt som passer seg. Resepsjonisten vurderer hvor mange det er forsvarlig å slippe inn på senteret.

Dusj og garderober holdes åpen, men vi oppfordrer flest mulig til å stille uten behov for bruk av dette.  

Barneparken holdes stengt inntil videre.

Gruppetimer vil bli holdt både inne og utendørs. Timeplanen finner du via våre nettsider (www.arnatreningssenter.no) og det er krav til booking. Det vil bli noe redusert timeplan samt antall plasser slik at smittevernreglene overholdes. Våre instruktører passer på at retningslinjene for smittevern opprettholdes på sin time. På timeplanen ser du hvor mange plasser som er tilgjengelig.  

 

Det er nå satt opp bookingstasjon ved resepsjonen. Her skal du skrive ut billett når du møter opp til booket time. Billett leveres til timens instruktør. Husk medlemskortet ditt - dette brukes for registrering i bookingstasjonen. 

Vi gjør oppmerksom på at brudd på smittevernstiltakene nevnt nedenfor vil kunne føre til «karantene», der man ikke får lov å bruke treningssenteret i en gitt periode fremover i tid. Vi ber deg derfor lese gjennom disse nøye. Det henger også informasjon rundt på senteret – ved spørsmål tar du kontakt i resepsjonen!

 

 

Åpningstider:   

(Gjelder fra mandag 15.06.20 – 31.07.20, oppdaterte åpningstider sendes ut i forveien)

 

Mandag-Fredag: 

Dag:    06.00 – 12.00                  

Kveld: 16.00 – 21.00                   

 

Lørdag:

10.00 – 14.00

 

Søndag:

16.00 – 21.00

 

 

Hva du som medlem MÅ huske på ved trening:

 

  • Bare trene hvis du er symptomfri (ved symptomer på covid-19 SKAL du holde deg hjemme)

 

  • God hånd – og hostehygiene før, under og etter trening. Hånddesinfeksjon/håndvask ved ankomst (ved resepsjon)

 

  • Benytt rene treningsklær. Påbud om t-skjorte. Magetopp og singlet er ikke tillatt.

 

  • Holde minst 1 meter avstand til andre medlemmer/ansatte og unngå kø/opphopninger (enkelte deler av senteret vil være oppmerket med markører i gulvet slik at god avstand kan opprettholdes)

 

  • Grundig vask/desinfeksjon av apparater og utstyr etter bruk (en kan ikke benytte seg av flere apparater o.l. samtidig og skal desinfisere dette før en benytter seg av et nytt)

 

  • Ved bruk av garderober: desinfiser din skapdør etter du har lagt ting i skapet og når du har hentet det ut igjen etter endt treningsøkt.

 

  • Effektiviser treningen din. Maks 90 minutter per treningsøkt.

 

  • Husk å registrere deg når du kommer! Det er ytterst viktig for senteret å kunne ha full oversikt over hvem og hvor mange som til enhver tid er på senteret. (Årsaken er både brannvern, smittevern og at man har mulighet til å opprettholde 1-meters regelen.)

 

  • Er du i risikogruppen, snakk med lege/kyndig helsepersonell før du kommer på trening.

 

 

Hva gjør vi?

 

RENHOLD OG RUTINER

Vi strammer inn våre vaskerutiner og rengjør treningssenteret etter Folkehelseinstituttets anbefalinger. Det legges vekt på alle berøringsflater og treningsutstyr.

 

TILRETTELEGGER FOR TRYGG TRENING

Vi følger alle råd og veiledninger gitt av folkehelseinstituttet. Det blir økt avstand mellom styrke og kondisjonsapparater. Diverse småutstyr fjernes inntil videre. Vi passer på at retningslinjene opprettholdes også på gruppetimer – og har derfor tilpasset timeplanen og redusert antall plasser.

 

VÅRE ANSATTE HOLDER SEG OPPDATERT PÅ SMITTEVERN

Vi passer på at alle våre ansatte læres opp i smittevern og at de setter seg inn i våre renholdsrutiner, slik at det skal være trygt for deg som medlem å gå på trening hos oss.