Bedrift

Bedriftsavtale er en lønnsom investering.

Arna Treningssenter har lange åpningstider noe som gjør at du kan tilpasse din trening til en travel hverdag. La arbeidsplassen din være med å motivere deg til å ta vare på helsen din.

Regelmessig trening gir:

  • Mindre sykefravær

  • Økt produktivitet

  • Økt velvære og trivsel

  • Sosialt samvær utenfor arbeidsplassen

Forebyggende helsearbeid er en viktig faktor for å få ned sykefraværet, øke trivselen og produktiviteten på arbeidsplassen.

Hvorfor velge Arna Treningssenter som din samarbeidspartner innen trening?

Vi har flotte lokaler, dyktige ansatte og jevnlig oppfølging. Våre kompetente instruktører lager sammen med deres ansatte et treningsopplegg tilpasset deres bedrift.

I tillegg har vi fult utstyrt treningsstudio, gruppetimer tilpasset ethvert nivå og ikke minst barnepark for dine unger!

Idrettslag?

Vi vet at allsidighet er bra for alle idretter for å kunne prestere bedre og unngå skader. Vi på Arna Treningssenter er dyktig på dette feltet og kan derfor hjelpe dere til prestere bedre i deres egen idrett ved bruk av skadeforebyggende og prestasjonsfremmet trening knyttet opp til din primæridrett. Våre store lokaler tilbyr på masse muligheter og fasiliteter. Ta kontakt om ditt idrettslag ønsker å ta steget enda et steg opp!